Verhuizingen

Particuliere Verhuizingen

Een nieuwe woning is leuk, maar een verhuizing kan behoorlijk stressvol zijn. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing zo efficient en zorgeloos verloopt.

Het is nogal lastig de situatie in te kunnen schatten zonder een keer op locatie een kijkje te nemen, daarom sturen wij indien gewenst vrijblijvend en gratis één van onze experts langs om de omvang en duur van de klus in te schatten.

Wilt u een offerte aanvragen neem dan vrijblijvend contact met ons op via WhatsApp, telefoon of E-mail. Wij zullen u zo spoedig mogelijk terug berichten. U kunt natuurlijk ook via de website vrijblijvend een offerte aanvragen.

Zakelijke verhuizingen

Een zakelijk verhuizing is voor veel bedrijven een enorme uitdaging.

Logisch, want u verplaatst hierbij eigenlijk het hart van uw onderneming. Daarom is het belangrijk dat een bedrijfsverhuizing snel, soepel en zorgvuldig verloopt. Verhuisbedrijf Lets Move Transport helpt u hierbij, zodat uw bedrijf snel weer op volle sterkte kan draaien.

Wij verhuizen onder meer:

  • Opslagruimtes
  • Scholen,winkels etc.
  • Kantoren en deelkantoren
  • Werkplaatsen

Valt uw bedrijf niet onder één van deze categorieën? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Internationale verhuizingen

Gaat u verhuizen naar het buitenland dan bent u bij ons bij het juiste adres!

Let’s Move Transport regelt uw verhuizing tot in de puntjes. Dankzij onze professionele begeleiding zult u niet voor verrassingen komen te staan tijdens uw verhuizing naar het buitenland. Tijdens het verhuizen naar het buitenland worden specifieke eisen gesteld, zoals bijvoorbeeld. Of het nu een verhuizing is over land of zee, Let’s Move gaat altijd met u mee. Verhuizen naar het buitenland is nog nooit zo makkelijk geweest.

Offerte aanvragen

 

Let’s Move Transport

  • Voorzien van verhuiswagens en alle benodigde verhuismaterialen.
  • Onze verhuizers zijn op elk tijdstip, 7 dagen per week inzetbaar.
  • U betaalt geen toeslagen voor weekend of feestdagen.
  • Elke dag van 09:00 tot 20:00 telefonisch bereikbaar op 070 204 2049

BEL MIJ TERUG: