Recensies

Let’s Move Transport werkt hard om onze klanten tevreden te stellen. Hieronder kunt u een selectie van onze klantenervaringen lezen.

Verhuizen Noordwijk naar Spijkenisse

De communicatie vooraf verliep soepel en prettig. Een aantal dingen per e-mail besproken en telefonisch bevestigd. Op de dag zelf kregen we een bericht vooraf dat ze onderweg waren. Ze waren keurig op tijd. Ze werkten keihard en waren heel beleefd en correct, erg prettig! Ze dachten goed mee en wilden graag helpen met kleine onvoorziene dingen. Ook op het nieuwe adres werkten ze goed samen en in no-time stond alles op de nieuwe plek. Ook hier ging alles weer in goed overleg met ons en alles bleef vriendelijk en beleefd. Oftewel, een absolute aanrader, ik heb geen enkel negatief punt te vertellen. Mannen, bedankt!

14/03/2019 – Jeffrey van Eeden

Verhuizen: Apeldoorn; Materiaal om spullen in te pakken

Lets move heeft ons 25 juli 2019 -de warmste dag sinds tijden- verhuist. In de ochtend bleek 1 van de verhuizers ziek, er is gauw voor vervanging gezorgd. Met enige vertraging gingen de jongens van start. Op deze warme dag hebben ze keihard gewerkt en was niets teveel voor ze. Wat ons betreft een absolute aanrader.

26/07/2019 – Arjan Hurenkamp

Complete verhuizing

Top team! Het zijn 3 vriendelijke heren, ze waren netjes op tijd, ze doen alles in goed overleg. Ze werken snel en netjes! We zijn dik tevreden en we kunnen iedereen dit team aanbevelen!

26/04/2017 – Jotie Thani

Verhuizen

Kan niet beter. Was best spannend omdat de prijs vele malen lager was als bij de andere offertes, ik had er 5 en bij 1 was het zelfs 1/3 van de prijs. Ik heb gekozen voor Lets Move Transport, website oogde vertrouwd, aan de telefoon was dat hetzelfde. Ik moest dus maar afwachten of ze het waar konden maken. Nou ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen! Voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Hardwerkende, hele aardige jongens, ze wisten wat ze deden, zo precies pas alles in de vrachtauto. sjapoo! Zelfs mijn makelaar heeft een link naar het bedrijf gevraagd n.a.v mijn ervaring. Veel succes!

07/06/2019 – Marthy Velterop

Verhuizen in de binnenstad

Let’s move Transport is afgelopen maandag 26 nov ons komen verhuizen. Allereerst dikke complimenten voor het fantastische verhuiswerk. Het was een helse klus maar het is ze gelukt. Waar anderen onmogelijkheden zien, zoeken deze jongens kansen en mogelijke oplossingen. Dat allemaal onder de bezielende leiding van Samir, de ultieme parkeermanoevres van Jordi, de lieve Wisam die 1 brok spier is en Richard die ook niet te beroerd is om even nog wat losse spullen heen en weer (lees tv, kast en spiegel) te sjouwen. Een volgende keer, zeker weer met dit dreamteam!

27/11/2018 – Gaby Kho

Verhuizen Zoetermeer

Super tevreden met de hele verhuizing. Communicatie vooraf was top!
Bij de verhuisdag stond er een team klaar met professionals met veel ervaring. Prettige mensen en hebben ook goed meegedacht.

Ware het niet dat ik op korte termijn niet weer ga verhuizen, maar mocht dat zo zijn weet ik wel wie ik ga vragen. Kan Lets move Transport ook zeker aanraden aan iedereen!

07/08/2019 – Benno Zelders

Ontruiming 2-kamer appartement op de begane grond

Na een eerste kennismaking op de plaats van de werkzaamheden een definitieve offerte gekregen met een goede prijsafspraak. Ze waren met twee auto’s op tijd ter plaatse op het afgesproken tijdstip.
Deze jongens werken goed door en zijn allemaal vriendelijk. Ze scheiden ter plaatse de boedel in wat weg kan en wat nog van enig belang kan zijn. Een aanrader!

18/09/2017 – P. Meijer

Wasmachine en piano verhuizen

Sulaiman heeft ons keurig geholpen met het verhuizen van de piano, de wasmachine, een grote servieskast een eetkamertafel en de fietsen.. Erg goede service!

25/06/2018 – Anoniem