Transportservice

 zakelijke transportservice

Betaalbare en op-maat transport service voor zakelijke klanten

Lets Move Transport werkt 7 dagen per week, 24 uur per dag als (spoed) koerier.

Of het nu gaat om spoedopdracht van een documentje tot complete wagenladingen binnen de Benelux.  Bij ons bent u aan het juiste adres voor zowel eenmalige als een frequente opdracht.

Wat u van ons kunt verwachten:

Track & trace

Onze bestelwagens beschikken over een geïntegreerd GPS Live Tracking Systeem. Ook beschikken wij over geavanceerde Track & Trace. De klant kan zijn bestelling live meevolgen door middel van een link. Er wordt elke dag vóór 19.00 uur een e-mail of een sms naar de klant verstuurd met een tijdvakindicatie.

De volgende dag ontvangt de geadresseerde minimaal een half uur van tevoren bericht dat de bestelling onderweg is. Dit gebeurt automatisch, gezien het SMS-/emailsysteem gekoppeld is aan het GPS Live Tracking Systeem.

Klantenservice

Wij hebben ervaren call-agents die de klanten te woord staan. Onze call-agents zijn klantgericht en enthousiast. De klantenservice is bereikbaar van 09.00 uur tot 20.00 uur.

Klanten kunnen ons benaderen middels:

– Telefoon;
– Whatsapp;
– E-mail.

Planning

Wij hebben onze eigen afdeling planning. Voor onze huidige opdrachtgevers stellen wij elke dag de planning op. Wij hebben de benodigde planningsoftware en -programma’s (indien gewenst).

E-mails

Onze afdeling planning stuurt dagelijks e-mails uit naar klanten met een tijdvakindicatie (template van werkgever). Wij houden een tijdvakindicatie aan van ± 2 uur.

Klachten

Wij streven ernaar om eventuele klachten binnen 24 uur te behandelen.

Kleding

Onze chauffeurs hebben vaste werkkleding passend bij onze firma. Indien gewenst kunnen wij de kledingvoorschriften naar onze opdrachtgever aanpassen.

Let’s Move Transport

  • Voorzien van verhuiswagens en alle benodigde verhuismaterialen.
  • Onze verhuizers zijn op elk tijdstip, 7 dagen per week inzetbaar.
  • U betaalt geen toeslagen in het weekend of tijdens feestdagen.
  • Elke dag van 09:00 tot 20:00 telefonisch bereikbaar op 070 204 2049

BEL MIJ TERUG: